Koffiebonen van Cocodori

90% Arabica

90%

10% Robusta

10%

90 procent verfijnd en 10 procent pit

Wat onze koffie nu precies zo lekker maakt, is de melange van 90 procent Arabica en 10 procent Robusta bonen. Een gouden combinatie, waar wij als een blok voor vielen. De Arabica boon heeft een fruitige, milde koffiesmaak. Zijn tegenhanger, de Robusta boon, zorgt voor een klein bittertje en bevat iets meer cafeïne. Wij mengen deze twee soorten koffiebonen tot een harmonieuze melange.

Duurzame verpakking

Grote bergen plastic is niet meer van nu. Daarom zit Cocodori koffie in een vriendelijk zakje van duurzaam papier (FSC). En dit alles met behoud van geur en smaak van de bonen.

Rainforest alliance

Koffie is een natuurproduct. Een cadeautje van moeder natuur. Cocodori zet zich daarom in voor natuurbehoud en betere sociale omstandigheden in de gebieden waar de koffiebonen vandaan komen.

Oorsprong van de bonen

Onze koffie heeft een indrukwekkende wereldreis afgelegd voor het in jouw kopje terechtkwam. De bonen uit de Cocodori melange komen uit de paradijselijke landen Colombia, Guatemala, Honduras, Brazilië en Indonesië (Java).

Zin gekregen in koffie?

Heerlijke koffie van Cocodori. Dat zou je wel eens willen proberen? Dat kan! Bestel vrijblijvend een sample van onze koffie.