HomeZakelijk

Koffie op kantoor is je visitekaartje

HomeZakelijk

Koffie op kantoor is je visitekaartje

Of je nu in de bouw werkt of in de zorg, voor een grote multinational of eenmanszaak. Koffie is de brandstof van elk bedrijf. De geur van versgemalen koffie in de ochtend is de odeur van zin. Zin in een bakkie en zin in een nieuwe werkdag. In Nederland drinken we op het werk gemiddeld 4 koppen koffie per dag. Goede koffie is een cadeautje, een blijk van waardering richting personeel en bezoek.

Huisblend – Nine to five

De Cocodori Huisblend, de koffie waarmee we ooit startten is een echte nine to five blend geworden. Ontwikkeld voor de zakelijk markt maar populair voor elke thuiswerker of gewoon de enthousiaste koffieleut. 

Wat deze koffie nu precies zo lekker maakt, is de melange van 90 procent Arabica en 10 procent Robusta. Een gouden combinatie, waar wij als een blok voor vielen. De Arabica boon heeft een fruitige, milde koffiesmaak. Zijn tegenhanger, de Robusta boon, zorgt voor een klein bittertje en bevat iets meer cafeïne. Wij mengen deze twee soorten koffiebonen tot een harmonieuze melange afkomstig uit Colombia, Guatemala, Honduras, Brazilië en Java.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een nummer in van 1 tot 1000.
Hidden

Koffie op? Zo ver laten we het niet komen. We kunnen koffie leveren op bestelling of structureel de koffie wekelijks, om de week of maandelijks langsbrengen zodat je altijd een verse voorraad hebt.

Neem contact op als je het een en ander wilt proeven of als je gewoon benieuwd bent of Cocodori iets is voor op jouw werk.

Zij gingen je voor:

Dat wil ik ook!

Vraag een sample aan via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan