Koffiemachine nodig?

Cocodori koffie komt het best tot zijn recht in combinatie met de juiste koffiemachine. Dat kan een volautomaat zijn waarbij je met één druk op de knop een geweldige espresso of cappuccino van verse bonen maakt, een filterapparaat waarmee je voor je collega’s een gezellige pot slowcoffee zet of een professionele pistonmachine voor de doe-het-zelf barista. Heb je al een machine die naar wens is? Geweldig! Zo niet, dan helpen we je graag bij de aanschaf of lease van een geschikte koffiemachine.

Horecamachines

Met goede koffie en een blinkende koffiemachine in de zaak laat je een onuitwisbare indruk achter op je gasten. Samen met jou gaan we op zoek naar een professionele koffiemachine die past bij jouw ruimte, budget en de beleving die jij wilt creëren. Eerst even uitproberen? Geen probleem.

Machine op kantoor

Een koffiemachine zegt veel over een bedrijf. Drinken jouw collega’s een grote mok slobberkoffie in de ochtend of liever cappuccino? Samen gaan we op zoek naar een kwalitatieve en eenvoudig te bedienen machine die past bij de mensen en koffiewensen op de werkvloer.