Een goede kop koffie kan wonderen verrichten op de werkvloer. Bij Cocodori zien we het als de brandstof van elk bedrijf. Het zwarte goud geeft namelijk een enorme boost aan je energie, concentratie en motivatie. We worden aantoonbaar productiever, het houdt ons in beweging en het komt de sfeer binnen het team ook nog eens ten goede. En al dat harde werken moet rijkelijk beloond worden vinden wij! Daarom kun je bij ons terecht voor heerlijke koffie en de beste JURA koffiemachines voor zakelijk gebruik.

Waarom kiezen voor een professionele JURA koffiemachine?

De professionele koffiemachines van JURA staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, bewezen prestaties en prachtige designs. Met één druk op de knop geniet je van heerlijke koffiespecialiteiten – van een sterke kop espresso tot aan een trendy cortado of flat white. Altijd vers gemalen, en met een perfecte cremalaag en zuiver water dankzij de nieuwste technologieën. Bovendien zijn de volautomaten ook nog eens duurzaam – er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en ze voldoen aan de hoogste energiestandaarden. Met het zwarte goed van JURA zit je zeker goud!

Beste JURA koffiemachines voor kleine bedrijven

De WE-serie van JURA biedt twee professionele koffiemachines aan voor kleine bedrijven. De serie bestaat uit de WE6 Piano Black en de WE8 Dark Inox. Beide met een maximaal aanbevolen dagelijkse capaciteit tot 30 kopjes koffie. Voorzien van een groot bonenreservoir van 500 gram, waterreservoir van 3 liter en een koffieresidubak waar ongeveer 25 porties in passen. Bovendien zijn beide volautomaten eenvoudig te installeren en passen ze zowel qua design als formaat in elke koffiehoek.

De WE6 is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een koffiemachine die alle klassiekers aanbiedt. De WE8 gaat een stapje verder en biedt een bredere keuze van koffiespecialiteiten aan.

Beste JURA koffiemachines voor middelgrote bedrijven

Voor middelgrote bedrijven raden we de koffiemachines uit de X-serie van JURA aan. De X6 Dark Inox en X8 Platinum bieden beide een capaciteit tot 80 kopjes per dag. Deze koffiemachines zijn robuust, betrouwbaar en kunnen eenvoudig uitgebreid worden met accessoires zoals een koppenwarmer of extra bonenreservoir. Standaard is de koffiemachine voorzien van een bonenreservoir van 500 gram, waterreservoir van 5 liter en een koffieresidubak waar ongeveer 40 porties in passen. Een ideale alles-in-één oplossing voor organisaties die veelzijdigheid en capaciteit belangrijk vinden.

Wanneer de voorkeur naar zwarte koffiespecialiteit gaat, er professioneel een kannetje koffie moet worden bereid en heet water op twee verschillende temperaturen voor thee beschikbaar moet zijn, is de X6 een uitstekende keuze. Wil je ook koffiespecialiteiten met melk en melkschuim bereiden? Dan is de X8 de volautomaat koffiemachine voor jouw organisatie.

Nog meer capaciteit nodig? Bekijk dan eens de JURA GIGA X8c Aluminium Zwart.

Ultiem koffiegenot met de bonen van Cocodori

De koffie ervaring op kantoor helemaal compleet maken? Bij Cocodori hebben we vier verschillende koffiemelanges samengesteld. De huisblend ‘Nine tot five’ is erg geliefd bij onze zakelijke klanten. Een heerlijke melange van 90% Arabica en 10% Robusta koffiebonen. Een gouden combinatie: de frisse en fruitige koffiesmaak van de Arabica en een licht bittertje van de Robusta.

Vergelijkbare berichten